Friday, 22 April 2011

Gempor..Dinasor muncul kat sidney!

Dah 65juta tahun sekarang ia muncul kembali. Budak-budak ramai yg lari bila tengok binatang pra sejarah ni datang dekat dengan deorang. Kecoh gak la kejadian
tu sampai masuk berita tp bukan berita malaysia la... Xmau cerite lebih.. layan je video kat bawah ni.





Dinasor tu sebenarnya hanyalah sebuah costume untuk teater walking with dinasor. Deorang telah berkerja sama dengan beberapa orang profesor untuk membuat costume ni,Deorang buat mmg real.. Sekarang ni teater walking with dinasor tengah buat tours ke beberapa buah negara,sayangnye kat malaysia belum lagi.





2 comments:

Yang menarik di apesal .com